Snijmachines

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u veel in de keuken staat en van koken houdt, is een snijmachine een leuke aanschaf. Met behulp van een goede snijmachine kunt u namelijk uw gerechten naar een hoger niveau tillen. Een snijmachine kan de presentatie van uw etenswaren bijvoorbeeld erg professioneel doen ogen. Met een snijmachine wordt alles namelijk op dezelfde manier gesneden en dit oogt natuurlijk erg mooi.

Houdt u veel van koken en wilt u uw gasten verrassen met uw keukenprestaties? En vindt u het belangrijk dat alle gerechten die u op tafel zet er hetzelfde uit zien? Dan is de aanschaf van een snijmachine zeker het overwegen waard, omdat u hiermee kunt zorgen dat alle ingrediënten op dezelfde dikte gesneden worden.

Snijmachine kopen

Een snijmachine kopen, kunt u doen bij Eldi. Eldi heeft verschillende soorten snijmachines in het assortiment met allen andere specificaties. Het is maar net wat u belangrijke functionaliteiten vindt. Naast de functionaliteiten kan ook het merk voor u een doorslaggevende factor zijn. Eldi heeft snijmachines van onderstaande merken in het assortiment:

  • Domo
  • Fritel

Specificaties allessnijder

Een snijmachine, ook wel een allessnijder genoemd, heeft verschillende specificaties. Wanneer u er één wilt aanschaffen, raden wij u aan om eerst te bepalen welke specificaties u belangrijk vindt. Hoe meer specificaties u wilt, hoe hoger de prijs van de snijmachine hoogstwaarschijnlijk zal zijn. Bedenk daarom eerst een maximum bedrag dat u wilt uitgeven aan de allessnijder, voordat u gaat zoeken naar de verschillende mogelijkheden.

Wij lichten graag een aantal specificaties van snijmachines uit zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Maximale snijdikte

De maximale snijdikte is een specificatie waar u rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een snijmachine. Er zijn namelijk allessnijders die tot de dikte van 15mm kunnen snijden, maar ook machines die tot 20mm en meer gaan. Vindt u het belangrijk dat de snijmachine naast heel dun, ook wat dikker etenswaren kan snijden? Dan is het belangrijk dat u bij de aanschaf ervan rekening houdt met de maximale snijdikte.

Veiligheidsschakelaar

Een veiligheidsschakelaar is ook een belangrijke optie op een snijmachine. Deze optie vermijdt dat plotselinge inschakeling van de snijmachine wordt uitgevoerd. Zo kunnen uw kinderen bijvoorbeeld nooit zomaar de snijmachine aanzetten.

Vermogen

Daarnaast is ook het vermogen van de snijmachine belangrijk om rekening mee te houden. Wanneer u de snijmachine veel en intensief gaat gebruiken, raden we een snijmachine met een hoger vermogen aan. Een snijmachine met hoog vermogen zorgt ervoor dat u deze langdurig kan inzetten en deze ook prestaties levert die aan uw verwachtingen voldoet.

Soort mes

Wat verder een belangrijke specificatie is van een snijmachine, is het soort mes dat er op zit. Zo is het belangrijk dat u weet dat met een gekarteld mes vaak brood, groenten en worst wordt gesneden. Wilt u de snijmachine gebruiken voor voornamelijk het snijden van fijne vleeswaren en kaas? Maak dan de keuze voor een snijmachine met een glad mes. Een machine met een glad mes wordt ook wel een vleessnijmachine genoemd, omdat deze voornamelijk voor het snijden van vleeswaren wordt gebruikt.

Advies nodig voor het kopen van een snijmachine?

Wilt u een snijmachine kopen maar kan u nog wel wat extra advies gebruiken? We begrijpen dat de keuze voor het maken van een snijmachine lastig kan zijn, omdat u met veel merken en specificaties te maken heeft. Daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Wilt u liever persoonlijk advies inwinnen over snijmachines? Dan kunt u langskomen in één van de fysieke winkels van Eldi. Onze specialisten staan voor u klaar!