Staafmixers

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
 6. €15,- Cashback
 7. €15,- Cashback
 8. €15,- Cashback
 9. €15,- Cashback
per pagina

Een staafmixer is een kleine machine die in veel keukens niet meer weg te denken is. U kunt een staafmixer gebruiken voor het bereiden van verschillende gerechten. Zo wordt er met behulp van een staafmixer vaak diverse ingrediënten gepureerd. Dit kan letterlijk een puree zijn, maar ook voor het pureren van soep wordt vaak een staafmixer gebruikt. U moet dan wel uitkijken dat de hete soep niet omhoog spat tegen u aan, maar het is erg gemakkelijk om een soep te pureren met behulp van een staafmixer.

Wilt u een (nieuwe) staafmixer kopen? Wij geven u graag wat uitleg en tips omtrent deze mixers en hun mogelijkheden.

Kenmerken van mixers

Zoals eerder vermeld, is het hoofddoel van een staafmixer het pureren van ingrediënten. Een handig alternatief voor deze mixers zijn onder andere handmixers, blenders en foodprocessors. Daarnaast zijn er ook diverse type mixers te koop. Zo heeft Eldi onder andere de volgende type mixers in het assortiment:

 • Combi mixer
 • Klopper
 • Staafmixer
 • Staafmixer en toebehoren

Onder toebehoren behoren extra accessoires om de staafmixer nog completer te maken. Zo zit er bij sommige mixers een hakmolen bij, een klopper en overige accessoires. Deze zorgen ervoor dat de staafmixer meerdere keukenmachines kan vervangen en dit maakt dit apparaat nog geliefder in de keuken!

Heeft u graag een specifiek merk staafmixer dat u wilt kopen? Eldi heeft diverse bekende merken in het assortiment. Denk aan Domo, AEG, Bosch, Braun, Dunlop, Moulinex, Philips, Seb en Russell Hobbs mixers. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? Bekijk dan snel onze uitgebreide collectie staafmixers!

Waar op letten bij het kopen van een staafmixer?

Wanneer u een staafmixer gaat kopen, is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal zaken. Zo zijn er veel verschillende extra opties mogelijk bij staafmixers. Wilt u dat uw mixer bijvoorbeeld ook kan raspen of hakken? Dan is het belangrijk dat u een staafmixer uitkiest die over deze mogelijkheden beschikt. Er zijn mixers met hakmolens als toebehoren of extra accessoire!

De snelheid van de staafmixer is ook een belangrijke optie waar u op moet letten bij het kopen ervan. U heeft bijvoorbeeld mixers die op één snelheid kunnen mixen. Dit zijn standaard mixers en deze zijn uiteraard prima. Maar wilt u een staafmixer die op verschillende snelheden kan mixen? Dan kunt u het beste een mixer kiezen die over deze mogelijkheid beschikt.

Daarnaast bestaan er meerdere extra functies wat betreft mixers die uw werk in de keuken een stuk gemakkelijker kunnen maken. Denk hierbij aan de turbo-stand bijvoorbeeld of de pulse-stand. Maar een staafmixer die ook nog eens kan kloppen of kneden, dat is helemaal ideaal toch? Er zijn mixers die over al deze mogelijkheden beschikken. Deze staafmixers zijn uiteraard wat prijziger, maar dan heeft u ook wat. Bekijk de diverse mogelijkheden snel in onze webshop of in één van onze fysieke winkels!

Verder is het schoonmaken van een staafmixer vaak een lastig klusje. Dit omdat de mesjes erg scherp zijn en lastig schoon te maken. Wilt u dit schoonmaken liever overlaten aan de vaatwasmachine? Let dan bij het kopen van een staafmixer op de optie dat deze geschikt is voor de vaatwasmachine. Niet elke staafmixer is hier namelijk geschikt voor.

Het vermogen speelt daarnaast ook een rol bij een staafmixer. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de staafmixer. Bij Eldi verkopen we staafmixer van 0 tot 500 of van 500 tot 1000 watt. Het is maar net waar uw voorkeur qua vermogen naar uitgaat.

Alle merken staafmixers

Bij Eldi vindt u alle topmerken staafmixers, zoals:

Meer informatie over staafmixers?

Wilt u graag meer informatie over staafmixers voordat u er één gaat kopen? Neem dan contact op met de specialisten van Eldi. Zij helpen u graag verder met al uw vragen over mixers.
Heeft u liever persoonlijk contact? Dan bent u van harte welkom in één van onze fysieke winkels!