Vacuumtoestellen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een vacuümmachine lijkt een apparaat wat gebruikt wordt in horecazaken, supermarkten, slagerijen etc. Maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er ook voldoende vacuümmachine te koop die voor particulier gebruik zijn. En dit is een ware uitkomst, omdat een vacuümmachine ervoor kan zorgen dat u uw etenswaren een stuk langer kunt gebruiken!

Dit is handig wanneer u vaak in één keer een grote hoeveelheid eten klaarmaakt en dit graag wilt bewaren. U kunt al het overgebleven eten gemakkelijk vacumeren per portie. Zo blijft dit vers en hoeft er geen vriezer aan te pas te komen. Ook erg handig voor gezinnen waarbij een deel vroeger of later moet eten door bijvoorbeeld sporten of werk.

Vacuümmachine kopen

Wilt u uw voedsel langer vers houden zonder in te vriezen? Een vacuümmachine kopen kan de perfecte oplossing voor u zijn! Er zijn verschillende soorten vacuümmachines te koop, het is maar precies waar u naar op zoek bent. Natuurlijk zijn de vacuümmachines voor bedrijven een stuk duurder en veelzijdiger dan de vacuümmachines voor thuis, maar dit is logisch. De machines voor thuis zijn budget-technisch een stuk aantrekkelijker en daarom worden ze tegenwoordig ook steeds vaker verkocht.

Waar u wel rekening mee moet houden, is dat u de juiste vacuumzakken koopt. U kunt niet een normaal plastic zakje gebruiken om uw eten te vacumeren natuurlijk. Koop daarom de speciale vacuumzakken die speciaal gemaakt zijn om uw voedsel in te vacumeren.

Vacuümmachine voor thuis

Bent u op zoek naar een vacuümmachine voor thuis? Dan kunt u terecht bij Eldi! Met behulp van een vacuümmachine kunt u uw voedsel een stuk langer in de koelkast bewaren, zonder dat deze zijn versheid verliest. Hoe dit komt? Dat leggen we u graag even uit.

Een vacuümmachine onttrekt de lucht van het product of gerecht dat u wilt vacumeren en sealt vervolgens de zak dicht waar het product of gerecht in zit. Op deze manier kunt u het voedsel vaak wel tot vier keer langer bewaren in de koelkast! U hoeft dus niet direct uw voedsel in de vriezer te stoppen omdat het anders bederft.

Een voordeel van de vacuümmachines voor thuis, is dat deze niet zo groot zijn als de machines voor het bedrijfsleven. De vacuümmachine kunt u gemakkelijk opbergen thuis en tevoorschijn halen wanneer u deze nodig hebt. Het is geen gigantische blikvanger op uw aanrecht, en dat zien we als een voordeel.

Daarnaast zijn de vacuümmachines voor thuis uiteraard een stuk aantrekkelijker geprijsd dan de machines voor bedrijven. Deze prijzen lopen vaak al snel erg hoog op, maar daarnaast beschikken de machines ook vaak over veel specificaties en extra opties. Een vacuümmachine voor thuis is vaak erg standaard, maar daarnaast ook erg aantrekkelijk geprijsd. Kijk snel in de webshop van Eldi of kom langs in één van onze fysieke winkels en bekijk ons aanbod met vacuümmachines.

Sous-vide koken met behulp van een vacuümmachine

Bent u een echte kookliefhebber? Dan zegt de term sous-vide koken u vast ook wel iets. Met behulp van een vacuümmachine voor thuis, kunt u gemakkelijk sous-vide gerechten bereiden. Sous-vide koken is een bepaalde kooktechniek waarbij u vacuümverpakt voedsel langzaam laat garen in een constante, relatief lage temperatuur water. Zo wordt uw gerecht geleidelijk én gelijkmatig gaar. Deze kooktechniek wordt vaak toegepast bij vlees, vis en groenten. Met behulp van een vacuümmachine, kunt u thuis als echte chefkok aan de slag en gerechten sous-vide bereiden!

Advies over vacuümmachines nodig?

Wilt u graag meer advies over vacuümmachines en de verschillende soorten en specificaties? De specialisten van Eldi staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om een vacuümmachine voor thuis. U bent welkom in onze webshop of in één van onze fysieke winkels.