Wafelijzers

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
  2. Eldi's
    keuze
per pagina

Maak uw ontbijt leuk en koop een wafelijzer! Een goede start van de dag is belangrijk en daarom mag u uzelf of uw partners/gezinsleden best wel eens verwennen met een goed ontbijt. Een heerlijk vers gemaakte wafel is een heerlijke traktatie op de vroege ochtend. Daarnaast kunt u deze zo gezond of ongezond maken als u zelf wilt, al hoort er uiteraard een laagje poedersuiker op een vers gebakken wafel.

Er zijn veel verschillende modellen wafelijzers te koop, zelf met specifieke vormen, het is maar waar uw voorkeur naar uitgaat. Gaat u voor de traditionele wafelijzers of voor een bijzondere vorm wafels?

Wafelijzer kopen

Wilt u een wafelijzer kopen? De aanschaf van een wafelijzer is zo gedaan, maar het is van belang dat u vooraf weet wat voor type wafelijzer u precies zoekt. Zoekt u bijvoorbeeld een traditioneel wafelijzer voor het maken van wafels of bent u op zoek naar een speciaal wafelijzer? Zo zijn er wafelijzers in bijvoorbeeld een hartjesvorm te koop. Deze hartjeswafelwautomaten maken de wafels nog nét wat leuker. En wist u bijvoorbeeld ook dat u met behulp van een specifiek wafelijzer het koekje van ijshoorntjes kunt maken?

Tips wafelijzer kopen

Bent u op zoek naar tips voor het kopen van een wafelijzer? Eldi geeft u graag wat tips waar u op moet letten als u een wafelijzer gaat kopen. Zo zitten er aan de verschillende type wafelijzers verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

Vermogen

Het vermogen van het wafelijzer kan verschillen. Zo zijn er wafelijzers met een vermogen tussen de o en 800 watt, maar ook wafelijzers met een hoger vermogen. Denk bij een hoger vermogen aan een vermogen tussen de 801 en 1800 watt. Een wafel moet u kort en heet bakken en daarom is het belangrijk dat het wafelijzer de juiste temperatuur krijgt. Een hoger vermogen zorgt ervoor dat het wafelijzer snel de juiste temperatuur krijgt.

Anti-aanbaklaag

Een anti-aanbaklaag is ook een erg gewilde optie voor een wafelijzer. Er is niets zo frustrerend als na het bakken van een heerlijke wafel, het moeten schoonmaken van het wafelijzer omdat een deel van de wafel is achtergebleven op de bakplaat. Dit moet u dan los proberen te weken met water en een doekje (vooral als de bakplaten niet afneembaar zijn is dit een gedoe) en dit kan erg vervelend werk zijn. Met behulp van een anti-aanbaklaag op uw wafelijzer bakplaten voorkomt u dit probleem!

Afneembare bakplaten

We hebben het in bovenstaande optie al vermeld, maar afneembare bakplaten van een wafelijzer zijn erg fijn. Op deze manier kunt u de bakplaten erg gemakkelijk schoonmaken. Het is fijner om de bakplaten los af te doen met bijvoorbeeld een doekje als ze uitneembaar zijn. Het reinigen van het wafelijzer wordt zo een stuk gemakkelijker.  

Regelbare thermostaat

Niet elk wafelijzer heeft een regelbare thermostaat zodat u de temperatuur kunt instellen. Dit kan lastig zijn omdat u dus niet weet hoe heet het wafelijzer wordt. Geeft u de voorkeur aan een regelbare thermostaat? Dan kunt u op die manier zelf instellen hoe warm u wilt dat het wafelijzer wordt en hoe bruin dat deze worden.

Daarnaast is de prijs ook belangrijk om rekening mee te houden bij de aanschaf van een wafelijzer. Wafelijzers zijn over het algemeen niet duur, maar u kunt er wel snel veel geld aan uitgeven. De prijs van het wafelijzer hangt af van onder andere de specificaties, maar ook van het merk. Houd in uw achterhoofd welke prijs u graag wilt uitgeven en welke specificaties u graag zou willen. Daar kunt u uw definitieve keuze voor een wafelijzer uiteindelijk op afstemmen. Daarnaast kan het ook helpen om verschillende wafelijzers met elkaar te vergelijken qua mogelijkheden, merk en prijs. Hier kunt u ook altijd advies over inwinnen bij Eldi. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Advies over wafelijzers

Wilt u graag een wafelijzer kopen maar heeft u nog geen idee welke? Vraag dan advies aan bij de specialisten van Eldi. Wij helpen u graag om de verschillen in wafelijzers uit te leggen en u te adviseren welke optie het beste bij u past. Wilt u liever persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze fysieke winkels, onze medewerkers staan voor u klaar!