Waterkokers

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
  2. Eldi's
    keuze
  3. Eldi's
    keuze
per pagina

Bent u op zoek naar een waterkoker? Waterkokers zijn een erg fijne uitvinding die ervoor zorgen dat u snel water kunt koken om bijvoorbeeld thee te zetten op een kop soep te maken. Vroeger werd water nog ouderwets in een fluitketel op het fornuis gekookt, maar dat is sinds de komst van de waterkoker (gelukkig) niet meer nodig. Uw water kookt nu een stuk sneller dankzij de komst van de waterkoker en u heeft geen last meer van het fluitende geluid van de fluitketel wanneer uw water kookt!

Eldi heeft een ruim assortiment met veel verschillende soorten waterkokers. Bekijk ons aanbod online of bezoek een van onze fysieke winkels.

Waterkoker kopen

Waar moet u op letten bij het kopen van een waterkoker? Allereerst is het belangrijk dat u weet dat er veel diversiteit zit in de soorten waterkokers. Het is daarom belangrijk dat u een product zoekt dat aan uw wensen en verwachting voldoet. Zo kunt u de functionaliteiten, merken en prijzen vergelijken van de waterkokers voordat u een definitieve keuze maakt. De adviseurs van Eldi kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij staan zowel online als offline voor u klaar om u te voorzien van het beste advies!

De inhoud van de waterkoker

Een erg belangrijke vraag die u uzelf moet stellen bij de aankoop van een waterkoker, is hoeveel liter deze moet inhouden. Er zijn namelijk waterkokers met verschillende inhoud te koop. Vooral bij grote gezinnen of op kantoor kan een waterkoker van maximaal 2 liter de voorkeur hebben boven een waterkoker van maximaal 1 liter. Terwijl voor studenten of alleenstaanden een waterkoker van maximaal 1 liter juist voldoende is. De inhoud van een waterkoker is bij de aanschaf een belangrijk punt om mee te nemen in het maken van de juiste keuze.

Naast de inhoud van de waterkoker is een waterniveau-indicator ook een handige functie. Wanneer u een precieze hoeveelheid gekookt water nodig hebt bijvoorbeeld, kunt u dankzij de zichtbare waterniveau-indicator precies deze hoeveel water koken omdat deze het waterniveau in de waterkoker aangeeft. Een erg handige functie!

Automatische stop op waterkoker

Wat een andere handige functie is waar veel waterkokers over beschikken, is de automatische stop. Dit houdt in dat de waterkoker automatisch uitspringt wanneer het water kookt. Dit is een erg handige functie, zodat het water niet blijft koken wanneer u even vergeten bent dat u de waterkoker aan heeft staan bijvoorbeeld. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een traditionele waterkoker, kan het zijn dat deze niet over deze functie beschikt. Let hier op bij de aanschaf van een waterkoker wanneer u de automatische stop een fijne functie vindt. Als u twijfelt, kunt u de adviseurs van Eldi vragen om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Antikalkfilter

Een andere, zeer geliefde functie, bij waterkokers is de antikalkfilter. Veel waterkokers krijgen op ten duur last van kalkafzetting, vooral waterkokers met een open verwarmingselement. En hetgeen wat u zeker wilt vermijden, zijn drijvende kalkdeeltjes in uw gekookte water. Het is uiteraard mogelijk om uw waterkoker om de zoveel tijd te ontkalken, maar een antikalkfilter is in veel gevallen net zo gemakkelijk.

Buiten bovenstaande functies zijn er ook veel verschillende designs waterkokers te verkrijgen. Denk hierbij niet alleen aan de kleur ervan, maar ook aan of de waterkoker snoerloos is bijvoorbeeld en het materiaal waar deze van gemaakt is.

Hulp nodig bij het kopen van een waterkoker?

Wanneer u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste waterkoker die voldoet aan uw wensen, kunt u de hulp inschakelen van de adviseurs van Eldi. Dit kunt u online doen of in één van onze fysieke winkels. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze zodat u tevreden bent met uw aankoop!