Levering

Bij ons heeft u diverse mogelijkheden om uw bestelling te laten leveren. Kies de voor u meest comfortabele leveringsmethode.

Hoe werkt het?

Raadpleeg onze online catalogus en plaats uw bestelling. Nadat wij uw betaling goed ontvangen hebben, beginnen wij onmiddellijk met de verwerking van uw bestelling.

Leveringsmethodes

Gratis afhalen via één van onze ELDI-winkelpunten

Daar Eldi de grootste electro keten is van België en tevens over heel België verspreid is, is er steeds een Eldi-winkel bij u in de buurt. U kan steeds uw webbestelling GRATIS afhalen in een Eldi-winkelpunt.

Indien u meer uitleg wenst, staan onze medewerkers steeds tot uw dienst om u nadere uitleg te verschaffen omtrent het door u aangekocht product. Uiteraard kan u nadien ook steeds in uw dichtstbijzijnde winkelpunt terecht voor eventuele vragen.

Afhalen op een gekozen afhaalpunt

Hoe werkt het?
  • U kiest zelf in welk afhaalpunt u uw bestelling wenst af te halen.
  • Vanaf het ogenblik dat uw bestelling beschikbaar is in uw afhaalpunt, ontvangt u van ons een e-mail.
  • U begeeft zich met uw mail en pincode naar het afhaalpunt waar uw bestelling geleverd werd.

Levering aan huis via de post

Hoe werkt het?

Wij verzenden uw pakket via de post en dit zal de volgende werkdag op het opgegeven leveringsadres aangeboden worden.

Tarieven levering via de post

Wij hanteren een standaardtarief van 4,99 euro per bestelling. Deze mag wel niet zwaarder zijn dan 30kg.

Afwezig

Was u afwezig toen de koerier langskwam? Geen nood! Hij zal u een bericht nalaten in uw brievenbus en u kan uw pakket bij de post gaan afhalen.

Levering en installatie aan huis

Hoe werkt het?
  • De levertijd van uw bestelling bedraagt doorgaans 3 werkdagen. Deze termijn is echter een richtlijn en kan sterk verschillen indien het beperkte beschikbare goederen betreft of indien deze goederen bij de leverancier op bestelling staan.
  • Onze leveringsdienst neemt met u contact op om een gepast leveringsmoment af te spreken.
  • Onze leveraars transporteren en laden de goederen uit.
  • De goederen worden geleverd op het gelijkvloers. Aan een meerprijs van 20 euro kan het toestel op verdiep geleverd worden (indien de trap het toelaat en max 3e verdiep). Indien bijzondere omstandigheden neemt u best contact op met de klantendienst van de ELDI-webshop. Voor de installatie van inbouwtoestellen wordt een supplement gevraagd (te bespreken met de winkel) . Enkel werkbladen uit hout, MDF en multiplex kunnen aangepast worden. Gelieve contact op te nemen met uw plaatselijke Eldi-winkel voor een correcte prijsweergave.
Tarieven thuislevering

Bij ons kost een thuislevering van uw online aankoop standaard 20,00 euro.
Levering tot aan de voordeur binnen een straal van 25km vanaf een “Eldi-shop”

Wij rekenen erop dat u aanwezig zult zijn op de plaats en het tijdstip van de afspraak. Indien u na het maken van de afspraak deze nog wenst te wijzigen, dan kan u steeds contact met ons opnemen via info@eldi.be

Exacte verzendkost

De verzendkosten zijn afhankelijk van het volume en het gewicht van uw bestelling. Wanneer u de bestelprocedure doorloopt, zal u automatisch te zien krijgen hoeveel de verzendkosten precies bedragen.

Exacte installatiekost

Voor de installatie van uw gewone en inbouwtoestellen wordt een meerprijs gevraagd. Enkel werkbladen uit hout, MDF en multiplex kunnen aangepast worden. Gelieve contact op te nemen met uw plaatselijke Eldi-winkel voor een correcte prijsweergave.

Exacte levertermijn

Op de detailpagina van een artikel kan u zien of het artikel in voorraad is, of niet. Wanneer het artikel in voorraad is, wordt het over het algemeen binnen de 3 werkdagen bij u thuis of in uw winkel naar keuze geleverd. Deze leveringstermijn is echter een richtlijn en is niet bindend.