Print

vorig product
SAMSUNG DA-E651/XN
volgende
SAMSUNG DA-E651/XN
SAMSUNG DA-E651/XN
SAMSUNG DA-E651/XN
SAMSUNG DA-E651/XN
AUDIO DUAL-DOCK BT
SAMSUNG

Model
Type : DA-E651/XN
Ref : 360850650


Eigenschappen
Afstandsbediening : Ja
Gecertifieerd voor : iPod/iPhone 4 & 4S/iPad,Galaxy SIII


Bekijk de productinfo »
Bekijk de extra productinformatie »
Bekijk de technische fiche »
Bekijk de accessoires »
Bekijk de reviews »
Bekijk de shops in voorraad »


 
€ 24500
koop DA-E651/XN

review 5/5 ratings[1]

Online voorraad

Niet meer beschikbaar

Winkelvoorraad

Op beperkte voorraad

Zoeken

Selecteer de postcode van uw Eldi-winkel om de beschikbaarheid te zien.


Accessoires
BLUETOOTH ADAP DOCKING
LENCO BLUETOOTH ADAP DOCK
BLUETOOTH ADAP DOCK
Ref: 303950101
1500 koop nu
Meer accesoires »
Reviews
Reviews []
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!


Technische gegevens

Audio output 2x10W + 20W
Gecertifieerd voor iPod/iPhone 4 & 4S/iPad,Galaxy SIII
Extra audio input Ja
Bluetooth Ja
USB Ja
Afmetingen (BxHxD) 63x18.2x16.2 cm
Afstandsbediening Ja
extra Galaxy S2/S3 dock
extra Galaxy note dock

Winkelvoorraad

Geef je postcode in om de beschikbaarheid te zien.

Zoeken

Productinfo

's Werelds eerste dual docking-audiosysteem

 

De Samsung wireless audiodock is een onderdeel van uw entertainmentsysteem waar u van op aan kunt. Dit eerste dual docking-systeem ter wereld biedt u de mogelijkheid om van uw muziek te genieten vanaf verschillende smarttoestellen zoals de Samsung Galaxy S II en Galaxy Note of andere apparaten zoals de iPhone, iPod en iPad. Hierdoor wordt uw audio-installatie een stuk eenvoudiger en hoeft u ook niet voor elk van uw smarttoestellen een ander, bijpassend audiosysteem aan te schaffen.
* Voor Galaxy-toestellen is de Samsung Wireless Audio with Dock-app vereist.


 

Snel streamen van muziek zonder kwaliteitsverlies.

Dankzij Bluetooth 3.0 en de hoogwaardige apt-X-codec, hoeft het overzetten van muziek niet langer kwaliteitsverlies te betekenen. De Samsung wireless audiodock maakt het mogelijk data sneller te streamen zonder dat de oorspronkelijke geluidskwaliteit verloren gaat, wat meestal wel het geval is bij bestandscompressie. De zeer gewaardeerde Bluetooth 3.0 met apt-X-technologie voorkomt dit en maakt het zelfs mogelijk muziek van cd-kwaliteit over te zetten. Dus als u veel waarde hecht aan de kwaliteit van de muziek die u overzet, dan is Bluetooth 3.0 met apt-X-technologie zeker iets voor u.

De vele functies en mogelijkheden van de Samsung Wireless Audio with Dock-app

 

TAls u de Samsung Wireless Audio with Dock-app downloadt, dan kunt u muziek afspelen vanaf uw Galaxy-toestellen en beschikt u over tal van nuttige en handige functies. U kunt het batterijniveau controleren, kijken hoe laat het is, weerberichten beluisteren en de huidige temperatuur te weten komen. Android-toestellen met Bluetooth kunnen worden gekoppeld, zodat het streamen en afspelen van uw verschillende muziekverzamelingen moeiteloos en probleemloos verlopen. De app onthoudt ook waar uw muziek werd onderbroken vanwege een telefoongesprek en hervat het afspelen vanaf exact dezelfde plek.
*Vanwege de firmwarecompatibiliteit kan deze app op bepaalde Android-toestellen niet worden gebruikt.

Muziek afspelen direct vanaf USB-bronnen

 

U heeft toegang tot al uw muziek, ook in digitale formaten. U kunt namelijk nummers afspelen direct vanaf USB-geheugensticks. Uw MP3-, WAV- en WMA-audiobestanden worden met een professioneel kwaliteitsniveau weergegeven.

 

AUX-connectiviteit

Dankzij de Aux-ingang heeft u toegang tot tal van geluidsbronnen. Elk apparaat met een 3,5mm-stekker ? uw cd / dvd-speler, karaokeapparaat, MP3-speler, platenspeler ? kan worden aangesloten. En worden beluisterd.

Een uitmuntend geluid met de hoogwaardige luidspreker

 

De topkwaliteit van de luidsprekers zorgt voor de allerbeste muziekweergave. Door de hoogwaardige glasvezelconstructie en het faseplugontwerp is het geluid van de versterker zuiver en nauwkeurig. U hoort uw muziek zoals deze bedoeld was, realistischer en met minder vervorming dan ooit tevoren.

Ingebouwde subwoofer die uw muziek tot leven brengt

 

U hoeft geen dure extra apparatuur aan te schaffen om te kunnen genieten van een diep en vol basgeluid. In tegenstelling tot soortgelijke apparaten van andere merken, is de Samsung wireless audiodock voorzien van een ingebouwde subwoofer. Uw geluidsweergave wordt nog intenser door het grotere lagetonenbereik.

 

IPod / iPhone / iPad

* Compatible avec Samsung Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Player, iPhone iPod et iPad
* "Conçu pour iPod", "Conçu pour iPhone", "Conçu pour iPad" désignent des accessoires conçus pour se connecter à ces appareils Apple et qui ont été certifiés en vue de répondre aux normes Apple.
Apple n'est aucunement responsable du bon fonctionnement ou de la conformité aux normes réglementaires. L'utilisation du présent accessoire peut affecter les performances sans fil.
* iPad, iPhone, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle et iPod touch sont des marques déposées d'Apple Inc. enregistrées aux États-Unis et dans d'autres pays.

Extra productinformatie

 

Reviews

Reviews[]
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!