Mio MiVue Drive 55 LM navigator 12,7 cm (5") Touchscreen LCD Vast Zwart 207g

380950055

Mio MiVue Drive 55 LM navigator 12,7 cm (5") Touchscreen LCD Vast Zwart 207g

Uit voorraad
SKU
380950055
 23995
DASHCAM + GPS


  • Op voorraad
package

Bekijk de beschikbare voorraad in uw buurt

  • De beste prijs/kwaliteit

    Altijd de beste verhouding tussen prijs & kwaliteit.

  • Altijd in de buurt!

    Met ruim 90 winkels in heel België vindt u altijd een Eldi in de buurt.

Beschrijving

Mio MiVue Drive 55 LM. Kaart dekking: Geheel Europa. Beeldschermdiagonaal: 12,7 cm (5"), Resolutie: 800 x 480 Pixels, Beeldscherm: LCD. Opslagmedia-type: Flash, Compatibele geheugenkaarten: MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MicroSDXC, Grootte meegeleverde geheugenkaart: 16 GB. Frequentie van processor: 800 MHz, Ondersteunde videoformaten: H.264,MP4, Inclusief besturingssysteem: Windows CE 6.0. Vormfactor: Vast, Kleur van het product: Zwart

Maak kennis met de Mio MiVue Drive 55 LM, een unieke alles-in-één oplossing die een nieuw tijdperk inluidt op het gebied van autonavigatie en dash cams. Deze innovatieve combinatie is uitgerust met een hoogwaardige autonavigatie, een geavanceerde ingebouwde Extreme HD-dash cam (1296p bij 30 bps) en twee slimme ADAS-functies (Advanced Driver Assistance System) die u helpen in het verkeer: LDWS (Lane Departure Warning System) en FCWS (Forward Collision Warning System).

Deze complete reisgenoot loodst u veilig naar uw bestemming met behulp van een praktische en gebruiksvriendelijke autonavigatie, terwijl de dash cam elke minuut van uw reis vastlegt in heldere Extreme HD-resolutie. Bij ongevallen beschikt u dus altijd over bewijs van wat er werkelijk op de weg gebeurde.

De MiVue Drive 55 zit niet alleen boordevol premium navigatiefuncties, maar wordt ook geleverd met levenslange kaartupdates. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over nieuwe kaarten of veranderingen in het wegennet. Daarnaast worden gedurende de volledige levensduur van uw apparaat flitspaalgegevens geleverd. Zodoende weet u altijd waar u extra voorzichtig moet rijden. Realtime verkeersinformatie houdt u op de hoogte van vertragingen op uw route en maakt het mogelijk tijd te besparen door opstoppingen en ander oponthoud te omzeilen.

De dash cam en navigatie gaan perfect samen: elk moment wordt vastgelegd, zonder dat de routebegeleiding wordt onderbroken. Om over te schakelen op de ingebouwde dash cam hoeft u enkel de optie "camera" te selecteren in het hoofdmenu of op het kaartscherm. De MiVue Drive 55 is voorzien van een glazen lens van hoge kwaliteit met een grote kijkhoek van 140 graden en een diafragma van F1.8. Wanneer u de ontspanknop van de camera indrukt om een foto te maken, gaat er een gaatje in de lens open, zodat het licht op de beeldsensor valt. De grootte van dat gaatje wordt “diafragma” of "apertuur" genoemd. Het F-getal of diafragmagetal is een breuk. Hoe kleiner het getal, des te groter het diafragma en des te beter de videokwaliteit (omdat de lichtinval groter wordt).

Tot slot wordt het intelligente apparaat geleverd met zeer innovatieve en geïntegreerde geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder (ADAS). Tijdens het rijden worden u dus bijgestaan door twee veiligheidsfuncties: Waarschuwing bij Verwisselen van Rijstrook (LDWS) en Waarschuwing bij Gevaar op Frontale Botsing (FCWS). Deze twee functies komen de veiligheid ten goede, want LDWS waarschuwt u wanneer uw auto zijn rijstrook dreigt te verlaten, zodat een mogelijke frontale botsing wordt voorkomen. En als de afstand tussen uw auto en die voor u minder wordt, bijvoorbeeld omdat de bestuurder voor u op de rem trapt, wordt u daar door het FCWSsysteem voor gewaarschuwd. Dit betekent dat de MiVue Drive 55 u niet alleen naar uw bestemming loodst en uw rit vastlegt, maar u ook helpt alert te blijven.

De nieuwe Mio MiVue Drive 55 is de ideale metgezel voor in het verkeer: een compacte alles-in-één oplossing voor iedere bestuurder die veiligheid en de zekerheid van een ooggetuige op de weg op prijs stelt, en tegelijkertijd betrouwbaar van A naar B wil navigeren.

Beknopte specificaties

Vormfactor Vast
Auto Ja
Golf Nee
Truck Nee
Camper/caravan Nee
Fiets Nee
Motorfiets Nee
Vliegen Nee
Geocaching Nee
Outdoor Nee
Sport (fitness, hardlopen) Nee
Water Nee
Rijbaanbegeleiding Ja
Live Traffic Message Channel (TMC) Ja
Live service Ja
Traffic Message Channel (TMC) Ja
Lifetime kaart updates Ja
Kaart dekking Geheel Europa
Inclusief mappen Ja
Touchscreen Ja
Beeldschermdiagonaal 12,7 cm (5")
Resolutie 800 x 480 Pixels
Beeldscherm LCD
Opslagmedia-type Flash
Maximale capaciteit van de geheugenkaart 64 GB
Grootte meegeleverde geheugenkaart 16 GB
Compatibele geheugenkaarten MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MicroSDXC
Bluetooth Ja
Inclusief besturingssysteem Windows CE 6.0
Ondersteunde videoformaten H.264,MP4
Frequentie van processor 800 MHz
Ingebouwde camera Ja
Type stroombron Batterij/Accu, Sigarettenaansteker
Capaciteit van de accu/batterij 1100 mAh
Gewicht 207 g
Gebruikershandleiding Ja
Auto energie adpater inclusief Ja
Snelstartgids Ja

Reviews

Schrijf een review en maak kans op een waardebon van €50,-

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Mio MiVue Drive 55 LM navigator 12,7 cm (5") Touchscreen LCD Vast Zwart 207g
Uw waardering