BEL ONS: 069 66 84 84 ma - vr
WEBSITE: www.eldi.be

LCD MUURSTEUN KANTELBAAR

NEWSTAR

$$gratisgarmini$$
€ 8900

Beschikbaarheid

Online Niet meer beschikbaar
Winkel Op beperkte voorraad

Geef de postcode in van de Eldi-winkel in je buurt en beschikbaarheid wordt aangepast.

Productinfo

Model
Type: LED-W560 66CM=>132CM
Ref: 369950560
Eigenschappen
extra: Durable Alu

Beknopte specificaties

Plus- en minpunten

 

Reviews

Kimmy Vanderghote
Handig product! Zeer stevig gemaakt compleet afgewerkt met stevige bijpassende schroeven voor allerlei toepassingen. Men kan de tv schuin zetten alsook korter of verder van de muur zetten.
Wouter Vande Walle
De tv steun is handig , snel geplaatst en multifunctioneel , je kan hem echt perfect afstellen , hij is stevig en je kan de tv gelijk welke kant draaien
Marc Vandenberghe
Mooi beeld met een mooie weergave van de kleuren.
Robby Verhiest
We zochten eigenlijk een vaste muursteun. Onze zetels staan gewoon rond de tv dus was het voor ons geen must om een bewegend exemplaar te kopen. Toch zij de verkoper dat we beter dit model namen omdat we anders misschien lichtinval zouden hebben op onze tv en dan zouden we hieraan niets kunnen doen.
En gelijk had de man. Bij het bevestigen van de tv aan de muur hadden we inderdaad een weerkaatsing van het licht. Omdat we voor dit systeem hebben gekozen was dit geen probleem, we konden gewoon een beetje draaien en probleem opgelost. Wel niet zo makkelijk te installeren vonden wij. Maar eens alles gemonteerd is wel lekker handig!
Peggy
geweldige muursteun! product is gemakkelijk te plaatsen, ik heb een 51" plasma tv van 21 kg zonder voet en deze muursteun kan dat gemakkelijk aan. prijs kwaliteit zeker in orde en aan te raden.
Luc Doms
Gemakkelijk te monteren! Deze muursteun voor een LED-tv is gemakkelijk te monteren. Het enige nadeel is dat hij vrij zwaar is waardoor je beide handen nodig hebt om hem vast te houden. Daardoor is het ietwat moeilijk om boorgaten af te teken op de muur.
Voor de rest niets dan lof: eens de gaten afgetekend zijn en de bouten in de muur zitten is deze steun gemakkelijk aan de muur te bevestigen. De tv klikt er gemakkelijk op vast en door de steun is onze tv nu in alle richtingen draaibaar.
tom engelen

Aanrader! De muursteun is zeer stevig en gemakkelijk te plaatsen (met 2 personen). Als de muur steun tegen de muur hangt, kan deze nog waterpas (voorzien op de houder) geregeld worden door 4 bouten waar door uw toestel ten alle tijden recht hangt.

Ali Kayaalp

goed product

Ludo Grauls

Je TV kan niet omvallen, en je kan hem in alle richtingen draaien en kantelen, heel makkelijk wanneer je last hebt van invallend licht

Verbruggen

Goed en makkelijk in gebruik! Ik was op zoek naar een muursteun voor de TV die ik in verschillende posities kon draaien, de medewerker heeft me uitgelegd hoe en wat. Ik had de keuze uit 2 produkten die hetzelfde konden, alleen het merk verschillende en de prijs.

Ik heb het beste koop produkt genomen en ben er tevreden over.

Talbi

zeer goed product!

Alexandre Wauters

Handig! Alles in 1 pakket, perfect! (Zelf de vijzen)

Van Laer

PRACHTIG PRODUKT! simpel te monteren,zit al helemaal in elkaar

Van Opbroeck

zeer multifunctioneel en uitstekende kwaliteit! eenvoudig te monteren en zit standaard waterpas op tv muursteun voor correcte uitlijning grote tv. kwaliteit prijs niet te evenaren met andere muursteunen van veel hogere prijsklasse.

Was niet meer in promotie en toch nog aan promo prijs gekregen. Tv kan heel ver naar voor, zijdelings, alle posities mogelijk en oersterk.

Schillemans

De erbij gekochte tv- muursteun is supper handig om het beeld weg te draaien van het weerkaatsend licht van de ramen. En handig om te kuisen zonder voetsteun! Het was makkelijk te monteren en dankzij het plaatsen in een kast kunnen we nu ook bezoek ontvangen zonder een afleidend beeldscherm.

Een echte aanrader!

Smekens

Stevige beugel! Plaatsing gemakkelijk met bijgeleverde bouten en bijhorende tools. Beugel kan ook in alle richtingen gedraaid worden hetgeen het gemakkelijk maakt om eventuele reflecties van zonlicht of vensters weg te werken.

Een aanrader.

 

Accessoires

 

Technische gegevens

extra LCD/LED
extra VESA 75->600mm
Min-max afstand wand 0,92-3,8 cm
Max.grootte scherm 60"-152 cm
Draaien 90 graden
Kantelen 20 graden
extra Durable Alu

Alternatieve producten

Winkelvoorraad

Geef je postcode in en bekijk de dichtsbijzijnde shops waar dit product in voorraad is.

 

Productinfo