BEL ONS: 069 66 84 84 ma - vr
WEBSITE: www.eldi.be

Groentensnijder

DOMO


€ 2999
Levering: GRATIS

(enkel via webshop)


Beschikbaarheid

Online Op voorraad
Winkel Leverbaar 3 à 5 dagen

Geef de postcode in van de Eldi-winkel in je buurt en beschikbaarheid wordt aangepast.

Productinfo

Model
Type: DO9070KR-V PRO & PH
Ref: 920429002
Eigenschappen

Beknopte specificaties

Plus- en minpunten

 

Reviews

Melissa Vankeirsbilck
super snel en gemakkelijk! Werk echt snel heeft geen probleem met harde groenten. Moet er wel een grote schaal onder plaatsen want de groenten vallen breed neer.
Thomas Franki
Prachtig Product! Dit is een super leuk en handig product om bij de de domomixer te gebruiken, het is snel te monteren en makkelijk in gebruik en vooral heel gemakkelijk in onderhoud, geen grote afwas.
Integendeel gewoon uitklikken uitspoelen drogen en weer aan de kant!! Als ook het online bestellen bij eldi was heel gemakkelijk en klant vriendelijk! Het werd duidelijk gezegd hoelang en waar het geleverd werd. Een week later was het geleverd in de winkel, waar ik er om mocht gaan, als ook daar heel vriendelijk en op 1 2 3 had ik mijn groentensnijder!!! Allesins een aanrader, voor wortels, kaas, augurken enzo :-)
Tamara Leemans
Zeer goed product! Waarom heb ik dit niet eerder gekocht? Ik had de keukenrobot al, maar zonder groentesnijder, dus heb ik me deze ook maar aangeschaft. Hij raspt de groenten snel en ook schijfjes zijn geen probleem! Het enige minpuntje is dat je de rasp of andere niet direct uit de groentesnijder krijgt, want soms hangt er een stukje wortel,.
.. vast in de zijkanten, maar een beetje met een mesje de stukjes eruit halen en dan gaat dit wel. Dit is zeker geen punt waarom ik het niet meer zou gebruiken.
Wendy De Bruyne
zeer praktisch! gemakkelijk un gebruik en onderhoud
 

Accessoires

 

Technische gegevens

$$eigenschap_begin$$ $$eigenschap_eind$$
$$eigenschapnaam$$ $$eigenschapwaarde$$

Alternatieve producten

Winkelvoorraad

Geef je postcode in en bekijk de dichtsbijzijnde shops waar dit product in voorraad is.

 

Productinfo